Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KÖRNYEZETVÉDELMI BEVALLÁS

KÖRNYEZETVÉDELEM A NAPI GYAKORLATBAN”

 

 

Cégünk HULLADÉKTERMELŐ PARTNEREI részére ez évben is SZEMÉLYES ajánlattal, KÖRNYEZETVÉDELMI SZOLGÁLTATÁSSAL áll rendelkezésükre, amelyre az alábbiakban szeretnénk felhívni szíves figyelmét:


A hulladékok keletkezésével és kezelésével kapcsolatos nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettség az ÖN cégére is vonatkozik, amennyiben hulladéka keletkezik.

 

A 309/2014 (XII.11.) Korm. rendelet értelmében rendszeres adatszolgáltatásra telephelyenként az a termelő kötelezett, akinél a tárgyévben a telephelyen keletkezett hulladékok összes mennyisége meghaladja a veszélyes hulladékok esetében a 200 kg-ot, vagy nem veszélyes hulladékok esetében a 2000 kg-ot, vagy a nem veszélyes építési és bontási hulladékok esetében az 5000 kg-ot.

A hulladékokkal kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettség a szükséges adatlapok kitöltésével és az illetékes kormányhivatalhoz OKIR kapun történő beküldésével teljesíthető.

 

Az adatlapok beküldési határidői a következők:

azaz 2024-ben keletkezett hulladékot 2024. március 1-ig be kell vallani. A keletkezett hulladékokról a tárgyévet (a bejelentés vonatkozási évét) követő év március 1.;

 

Milyen következményei lehetnek a nyilvántartási vagy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztásának?
Amennyiben a kötelezett a nyilvántartási és az adatszolgáltatási kötelezettségeit nem teljesíti, bírságot köteles fizetni.

 

Cégünk a benyújtási határidő betartásával vállalja, hogy elkészíti az Ön hulladékokkal kapcsolatos adatszolgáltatását és beküldi azt az illetékes kormányhivatalhoz.

 

Szolgáltatásunk megrendelésével csökkentse cége működési kockázatát és kerülje el a környezetvédelmi bírságot.

Ajánlatunk garanciával, rendkívül kedvező áron elérhető:

 

nettó 33.990 Ft-tól 

 

 

További információért, és a szolgáltatásunk igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen:

Angyal-László Dalma
06 30 867 80 19
info@evolube.hu